Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

Cibela vitrified ngitung kuwalitas saben hubungan, dadi karo perdagangan, pelanggan, utawa eksportir. padha njaga lan njaga kualitas lan standar. Cibela Keramik diadegaké minangka entitas dipercaya industri kothak. padha nyedhiyani designs paling anyar, pola, werna karo kualitas manufaktur kothak. Quality kumpul sosial kanggo ngirim energi koperasi saka Tembok paling praktis nyenengake lan dek kanggo beautify panggonan.Cibela Vitrified's misi kanggo berkembang efektifitas & amp; dampak saka asil kanggo riset dening lapangan ngelmu lan sosial-budaya sing diarahake kanggo nggoleki solusi kanggo sangsara penting lan watesan manungsa.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Genteng Porselen Digital 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Genteng Porselen Digital 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Digital Porcelain Tiles

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Bansi Bhojani

Director

Company Image

Dharam Makasana

Marketing

CIBELA VITRIFIED PVT.LTD. (CVL)

N.H. 8-A,lunsar Road, Opp. Bhojpara Village, Survey No. 85, Wankaner, ,
Ta: Dhuva-Vaghasiya,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter