Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

lemina surfaces minangka perusahaan manufaktur mozaik lan subway pisanan sing adhedhasar ing morbi, India. Ing pasar sing kompetitif saiki, lemina wis ngukir ceruk kanthi nggawe kothak paling cilik kanthi manungsa. lemina, karo inovasi pancet sawijining wis dadi epitomize saka designs Creative lan manéka ing donya kothak cilik. kanthi gagasan unik, lemina dadi mimpin pock nalika nggawe mozaik lan kothak subway saka Hexagon 23x25mm, 48x55mm, Octagon 23x23mm, 55x55mm, Penny babak 19mm, 30mm

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Subway & Ubin Mozaik 300 x 300 mm ( 12 x 12 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Lemina Surface

Subway & Ubin Mozaik
108 x 108 mm, 150 x 150 mm ...

WL Stone Mosaic

Subway & Ubin Mozaik
108 x 108 mm, 150 x 150 mm ...
Company Image

Nirmalsingh Zala

Marketing

Company Image

Ashish Patel

Company Image

Manav Detroja

Marketing

Lemina Surfaces

P.b No. 304, 8-a Natinal Highway, Near Dariyalal Resort, Morbi-363642,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter