Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Nyerang pasar pasar kanggo ngatur industri keramik-jubin

Tileswale minangka kekuwatan kanggo saben panuku keramik lan bakul sing kudu! Pasar ing ngendi kabeh pihakatan industri bisa sesambungan lan ngunci tawaran gedhe nalika njelajah produk, katalougs catalouges, lan nyambungake karo personel bisnis. Ngatur bisnis keramik-jubin sampeyan mung luwih gampang.

Saga kita

Morbi, Gujarat duwe plethora jubin lan produsen lan pedagang sanitaryware. Dheweke duwe sistem produksi sing cukup lan tenaga kerja. Kita nemokake manawa ana pirang-pirang klompok ing platform media sosial kayata Facebook lan WhatsApp ing ngendi dheweke adol produk keramik. Nanging, amarga watesan pamirsa lan sifat pirang-pirang klompok kasebut, efisiensi sithik, lan komunikasi diwatesi kanggo klompok.

Ora ana platform kasebut ing jagad iki sing ngatasi masalah pangguna dhasar kasebut. Akibaté, kita nggawe platform online nggunakake teknologi sing nglereni kanggo ngatasi masalah pasar. Kita minangka sing pertama ing jagad iki kanggo nganyari aplikasi pribumi iki.

Industri keramik-jubin minangka wiwitan sing gedhe banget lan awake dhewe; Konsep kasebut pancen hebat, nanging ora duwe operasi sing teratur kanggo ngerteni kemungkinan, kaya wiwitan. Tileswale minangka wiwitan sing nggarap industri sing ora teratur iki kanthi nutup kabeh kesenjangan sing nyegah saka tuwuh kanthi eksponensial. Apa ora rada ironic? Kabeh sing kita lakoni yaiku ngganti cara lawas industri keramik-jubin. Tileswale ngembangake platform sing ramah pangguna sing nawakake layanan paling apik, nyedhiyakake eksposur pasar potensial kanggo ekspansi bisnis.

Nilai inti

Integritas

Tindakake apa sing bener. Jujur lan jujur

Kepemilikan

Duwe lan ngrampungake

Pembelajuan terus-terusan

Takon pitakon lan aja mandheg sinau

Efisiensi

Nyambut gawe ing sisih tengen

Kolaborasi

Mbukak lan mbantu wong liya

Asil

Ngukur asil lan jam

Tim kasebut

Anand Bhoraniya

Anand Bhoraniya

Kepala Petugas Eksekutif (CEO) & Pendhiri

Pratik Kundariya

Kepala Kantor Kepala (COO) & Pendhukung Co-Founder

Devang Trivedi

Operasi-Operasi, Kantor Pemegahan

TheTILESWALEUrip

Ngrampungake masalah, karir bangunan

Kita minangka klompok pikiran sing cerah, sing digunakake kanggo ngganti!

Gabung ing perjalanan kita
Free Listing
+

+ Buy / Sell