Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

More Than Just A Job, We Offer An Opportunity To Revolutionize
The Ceramic Marketplace
Open Positions

Leadership
Founder's Office: Operations
Full time

Tanggung jawab

  • Ngatur situs gudang Multiple fokus ing nilai persediaan lan proses internal
  • Njaga nampa, warehousing, lan operasi distribusi kanthi miwiti, koordinasi, lan ngetrapake program, operasional, lan kabijakan lan prosedur personel
  • Tanggung jawab kanggo strategi sakabehe lan pelaksanaan fungsi manajemen chain uga rencana lan ngarahake kegiatan lan operasi bisnis
  • Rencana, ngarahake lan ngontrol operasi gudang liwat pengawasan bawahan
  • Njamin lancar lancar lancar
  • Tata letak lan infrastruktur standar kanggo mbisakake panggunaan sing dhuwur ing saindenging bisnis, nyuda biaya, lan nambah prediksi level layanan.
  • Mimpin tim eksekutif operasi lan nyetel kpis kanggo tim

Syarat

  • Pengalaman sing wis kabukten minangka ngatur, ngrancang, lan desain sumber desain
  • Komunikasi komunikasi sing kuat lan interpersonal kanthi kekerasan ing hubungan bangunan hubungan karo profesional kabeh tingkat organisasi.
  • Keahlian organisasi sing apik banget
  • Kemampuan ing ngatasi masalah lan negosiasi
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Supply
Full time

Tanggung jawab

  • Gawe, ngetrapake lan refresh rencana strategis fungsional lan ngetrapake program utawa masalah sing apik, lan divisi, para operator, para operator, mitra-kanca chain liyane.
  • Terusake mriksa tren njaba lan ngenali kesempatan internal kanggo nambah terus.
  • Sumber daya sing kasedhiya, lan nyetel pathokan kanggo manajemen proyek, Perencanaan, lan nglakokake kanthi nggunakake pendekatan tanpa lemak, 'sing tepat pisanan' kanggo ngilangi sampah lan gagal.
  • Mimpin implementasine, manajemen terus, lan efektifitas program penjualan lan operasional.
  • Promosi lan ngembangake integrasi sing kenceng antarane perencanaan, logistik, lan wilayah operasi liyane lan ngoptimalake kinerja ing panyedhiya jadwal, ketagihan, lan pangiriman ing wektu.
  • Timbal lan Ngatur Projek nyedhiyakake proyek lan tim manajer lan eksekutif sumber daya motivasi lan eksekutif
  • Desain, berkembang lan nglakokake solusi kanggo ngrampungake masalah bisnis kritis
  • Setel Kra kanggo tim lan njamin kasedhiyan kanthi rutin
  • Rekrutmen dhewe, Objektif Setting, Coaching lan Pengawasan Pasokan & Operasi Tim & Tim Operasi
  • Entuk tangan kanthi proses pasokan saka wektu kanggo ngrampungake pangerten sing luwih jero

Syarat

  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
  • Wong sing ngajeni gambar sing luwih gedhe lan menehi perhatian kanggo rincian
  • Wong sing wis mimpin tim sadurunge
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Sr. Sales
Full time

Tanggung jawab

  • Proyek Sales Mimpin lan ngatur Pan-india Sales lan tim manajer akun motivasi
  • Desain, berkembang lan nglakokake solusi kanggo ngrampungake masalah bisnis kritis
  • Setel Kra kanggo tim lan njamin kasedhiyan kanthi rutin
  • Rekrutmen dhewe, Objektif Setting, Coaching lan Ngawasi Team Penjualan
  • Nganggep tanggung jawab kanggo ngembangake anggaran lan ngasilake penjualan lan pendapatan.
  • Entuk tangan kanthi proses penjualan saka wektu kanggo entuk pangerten sing luwih jero
  • Mimpin tim eksekutif sales lan manajer dodolan kanggo entuk lan ngluwihi target dodolan
  • Priksa manawa kabeh proyek lan kampanye ditindakake kanthi kualitas paling dhuwur lan produk dikirim minangka standar merek

Syarat

  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
  • Wong sing ngajeni gambar sing luwih gedhe lan menehi perhatian kanggo rincian
  • Wong sing wis mimpin tim sadurunge
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Finance
Full time

Tanggung jawab

  • Verifikasi, nyedhiakake, post lan rekonsfikate akun sing bisa dibayar lan bisa ditampa
  • Ngasilake laporan akuntansi bebas kesalahan lan saiki asil
  • Nganalisa informasi finansial lan ngremehake status finansial
  • Spinding Kesalahan lan suggest cara nambah efisiensi lan mbuwang
  • Nyedhiyani Dhukungan lan saran tekanan babagan Akuntan Manajemen
  • Deleng lan nyaranake modifikasi kanggo sistem akuntansi lan prosedur
  • Ngatur Assistan Akuntansi lan Bookkeepers
  • Melu setelan standar finansial lan proses ramalan
  • Wenehi input menyang proses setelan target departemen
  • Nyiyapake statement finansial lan ngasilake anggaran miturut jadwal
  • Ngewangi audits tax lan ngasilake pajak
  • Audisi internal lan eksternal langsung kanggo njamin kepatuhan
  • Dhukungan Proses lan akhir minggu ndhukung
  • Ngembangake lan Dokumen Proses Bisnis lan Kebijakan Akuntansi kanggo njaga lan nguatake kontrol internal

Syarat

  • Pengalaman sing wis kabukten minangka pengontrol keuangan, pengawas akuntansi, pangareping utawa akuntan senior
  • Kawruh lengkap babagan prosedur akuntansi dhasar
  • Pangerten jero babagan prinsip akuntansi sing umume ditampa (Gaap)
  • Kesadaran tren bisnis
  • Kenal karo pernyataan akuntansi finansial
  • Pengalaman kanthi fungsi ledger umum lan proses wulan pungkasan / pungkasan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Product Lead
Full time

Tanggung jawab

  • Koordinasi karo tim desain lan pangembangan kanggo nyukupi syarat produk
  • Entuk pangerten pengalaman pelanggan, ngenali lan isi kesenjangan produk lan ngasilake ide anyar sing tuwuh pasar, ningkatake pengalaman pelanggan lan wutah drive
  • Gawe tuku kanggo visi produk loro internal lan mitra njaba utama
  • Ngembangake strategi rega lan posisi posisi
  • Tarjamahake strategi produk menyang syarat lan prototipe sing rinci
  • Scope lan prioritas kegiatan adhedhasar pengaruh bisnis lan pelanggan
  • Makarya kanthi rapet karo tim teknik kanggo ngirim kanthi otomatis wektu lan sumber daya sing cepet
  • Drive Drive Launches kalebu nggarap tim Hubungan umum, eksekutif, lan anggota manajemen produk liyane
  • Evaluasi rencana promosi kanggo mesthekake yen konsisten karo strategi baris produk lan pesen kasebut kanthi efektif
  • Tumindak minangka penginjil produk kanggo mbangun kesadaran lan pangerten
  • Makili perusahaan kanthi ngunjungi pelanggan kanggo njaluk saran babagan produk lan layanan perusahaan

Syarat

  • Pengalaman karya sing wis kabukten ing manajemen produk utawa minangka manajer produk sing digandhengake
  • Rekam trek sing wis kabukten ngatur kabeh aspek produk sing sukses sajrone urip
  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Product & Design
Product Designer
Full time

Tanggung jawab

  • Klumpukne lan ngevaluasi syarat pangguna kanthi kolaborasi karo manajer produk lan insinyur
  • Tindakake lan rencana riset pangguna kanggo entuk wawasan babagan masalah pangguna lan ngenali kesempatan anyar sing bisa ditindakake
  • Nganalisa panemuan nggunakake personas, peta perjalanan lan blueprints layanan
  • Siapke lan nampilake draf kasar menyang tim internal lan pemanasan utama
  • Illustrasi ide desain nggunakake papan crita, proses aliran lan arsitektur informasi
  • Ngembangake UI mockup lan prototipe sing jelas nggambarake carane fungsi produk
  • Gawe desain grafis asli (E.G. Gambar, sketsa lan tabel)
  • Ngenali lan ngatasi masalah UX
  • Gawe pangaturan lan lelaran adhedhasar umpan balik lan uji coba
  • Netepi standar gaya ing font, warna lan komponen liyane saka desain desain

Syarat

  • Pengalaman karya sing wis kabukten minangka UI / UX desainer utawa peran sing padha
  • Portofolio Projek ngrancang
  • Ngerti babagan piranti lunak desain kaya FIGMA, Miro, Illustrator lan Protique
  • Semangat tim; Katrampilan komunikasi sing kuwat kanggo kolaborasi karo macem-macem pihak sing duwe kepentingan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Product Analyst
Full time

Tanggung jawab

  • Nglaporake menyang manajer produk lan kolaborasi karo tim pangembangan produk.
  • Sampeyan bakal ngerti syarat-syarat pelanggan kanthi nindakake riset pangguna.
  • Ngempalaken data produk, kalebu analytics, statistik, lan konsumen data. Ngentut data produk, kalebu analytics, statistik, lan tren konsumen.
  • Desain lan nglakokake tes A / B kanggo ningkatake perjalanan pangguna lan konversi lalu lintas kanggo dodolan
  • Nganalisa data riset konsumen lan cacat produk rekaman.
  • Nemtokake perbaikan fitur produk.
  • Penemuan koordinasi karo tim produk lan nyelarasake target bisnis.
  • Evaluasi produk perusahaan lan mbandhingake karo tren industri.
  • Gawe Dashboard lan Lapuran kanggo asil rutin komunikasi lan metrik utama
  • Ngembangake pangerten babagan produk perusahaan kanggo nyukupi kabutuhan saiki lan mbesuk.
  • Sampeyan bakal terus nganalisa peluncuran post-bukak produk produk lan gampang banget kanggo njaga pengalaman produk. (Kita ngomongake tes A / B Hard-B)
  • Ayo karo dampak bisnis sing jelas kanggo saben fitur sing disaranake.
  • Nganalisa metrik kanggo terus nambah produk perusahaan.
  • Bisa digunakake karo departemen perusahaan liyane kanggo nambah analisis lan presentasi produk.
  • Sampeyan bakal nggawa kemampuan sing wis diadegake bisa digunakake ing lingkungan silang utawa fungsi sales, marketing, Manajemen Bisnis, Dhukungan lan Teknik Pelanggan

Syarat

  • Gelar Sarjana ing Ilmu Komputer, Manajemen Bisnis, Marketing, utawa Lapangan sing gegandhengan.
  • Pengalaman ing kumpul lan interpretasi data produk kualitatif lan umpan balik konsumen.
  • Kemampuan kanggo nglaporake menyang manajer produk lan kolaborasi karo tim pangembangan produk.
  • Kemampuan kanggo nggawe Visualisasi ing Metabase.
  • Pengalaman tangan nganggo campuran campuran, amplitudo utawa alat analitis liyane kanggo nggawe tren, mili, coron, corform, corportation.
  • Kawruh SQL lan Excel
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Engineering
PHP Developer
Full time

Tanggung jawab

  • Ngatasi masalah, tes, lan njaga piranti lunak produk inti lan database.
  • Gawe skrip kanggo nggampangake sistem klien kanggo ketemu kinerja lan tujuan.
  • Tes lan ngembangake piranti lunak kanggo aplikasi klien.
  • Gunakake debuze sumber lan nulis utawa ngowahi piranti lunak klien.
  • Pengalaman tangan nganggo situs web pangolahan gambar. Ex: - tilesview
  • Kawruh Apik babagan PHP, Freeweworks MVC, API, MySQL, CSS, Ajax, HTML5, Web GL
  • Pengalaman nggarap klien kanggo adol ide, njupuk syarat, lan mimpin liwat proses kompleks.
  • Ngembangake desain lan arsitektur piranti lunak sing berkualitas tinggi ing dokumen rinci.

Syarat

  • Kawicaksanan sing kuwat babagan kerangka kerangka web PHP kayata laravel, Codeigniter, Shopify, lsp lan sapiturute gumantung karo tumpukan teknologi sampeyan.
  • Pengalaman sing kuat ing Analisis Syarat, Desain Sistem, Desain Tes.
  • Katrampilan analitis, teknis, lan komunikasi
  • Minimal 1 - 4 taun pengalaman kanthi pendidikan diploma, gelar, utawa pendhidhikan sing padha.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Android developer
Full time

Tanggung jawab

  • Ngrancang lan ngembangake modern, aman, lan nampilake aplikasi Android sing sugih kanthi nggunakake Kotlin.
  • Terus sinau lan golek cara kanggo nambah dhewe lan proses ing saubenge.
  • Mesthekake kinerja, kualitas, lan responsif produk
  • Discover lan ngetrapake fitur teknologi anyar karo tim kanggo nambah pengalaman pangembang lan pangguna.

Syarat

  • Ngalami ing Kotlin, utawa duwe kepinginan kuwat kanggo ngalih menyang Kotlin.
  • Komponen Jetpack, injeksi ketergantungan, komponen arsitektur, coroutin kotlin, lsp.
  • Pengalaman ing bangunan Aplikasi Android Dinamis (GRATIS GRATIS kanthi fungsi fleksibel) saka desain, pangembangan, lan penyebaran.
  • Skills debugging apik, ngrampungake masalah, keterampilan teknis lan komunikasi sing kuwat
  • Kawicaksanan sing kuwat babagan Android SDK, prilaku owah, lan inti basa pembangunan.
  • Pengalaman kanthi panyimpenan, benang, lan tuning kinerja.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com
Web designer cum developer
Full time

Tanggung jawab

  • Nggawe, nggampangake lan nguji dokumen pangembangan web, lan nawakake pangopènan web sing dijamin, manajemen konten, lan dhukungan teknis.
  • Mbukak tes fungsi lan debug kode.
  • Gawe lan nyelehake situs web kanggo klien pungkasan nggunakake tren web kayata HTML 5, Bootstrap 4, lan jQuery.
  • Nggawe kabel kanggo mutusake tata letak.
  • Ngenali syarat pangguna lan sistem kanggo situs web lan aplikasi anyar.
  • Tulis utawa mriksa kode kanggo macem-macem aplikasi.
  • Mbukak tes fungsi lan debug kode.
  • Kolaborasi karo pangembang ponsel kanggo mbangun situs web responsif.

Syarat

  • Skills coding sisih lan pengalaman SONG (HTML / CSS / Javascript / jQuery).
  • Pengalaman karo alat Prototyping lan UI.
  • Pangerten babagan laku keamanan.
  • Menowen karo alat diagnostik jaringan.
  • Ngatasi masalah lan katrampilan manajemen tim sing kuwat.
  • Kawruh jero babagan desain web lan perawatan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com
iOS developer
Full time

Tanggung jawab

  • Ngrancang lan mbangun aplikasi seluler kanggo platform iOS Apple.
  • Kolaborasi karo tim desain kanggo netepake fitur app.
  • Njamin kualitas lan kinerja aplikasi kanggo spesifikasi.
  • Ngenali masalah potensial lan ngrampungake bottlenecks aplikasi.
  • Ndandani kewan omo aplikasi sadurunge diluncurake akhir.
  • Aplikasi Publishing ing Toko App.
  • Njaga kode lan atomisasi aplikasi kasebut.
  • Ngrancang lan ngetrapake nganyari aplikasi.

Syarat

  • Gelar sarjana ing Ilmu Komputer utawa Perangkat Lunak Perangkat Lunak.
  • Pengalaman sing wis kabukten minangka pangembang app.
  • Mahir ing objektif-c, smuft, lan tutul cocoa.
  • Pengalaman ekstensif karo kerangka iOS kayata data inti lan animasi inti.
  • Kawruh babagan layanan mburi mburi.
  • Kawruh babagan prinsip desain Apple lan pedoman antarmuka aplikasi.
  • Mupangat ing piranti versi kode kalebu mercurial, git, lan svn.
  • Kawruh babagan perpustakaan C-basis.
  • Menawa kenal karo notifikasi push, API, lan olahpesen awan.
  • Pengalaman kanthi integrasi terus.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Full Stack Developer
Full time

Tanggung jawab

  • Ngembangake arsitektur situs web ngarep-akhir.
  • Ngrancang interaksi pangguna ing kaca web.
  • Ngembangake aplikasi situs web mundur mburi.
  • Nggawe server lan database kanggo fungsi.
  • Njamin optimisasi salib platform kanggo ponsel
  • Njamin responsif aplikasi.
  • Makarya bebarengan karo desainer grafis kanggo fitur desain web.
  • Ndelok proyek saka konsepsi kanggo produk rampung.
  • Ngrancang lan ngembangake apis.
  • Rapat kabutuhan teknis lan konsumen.
  • Tetep banget perkembangan ing aplikasi web lan basa program.

Syarat

  • Gelar Ilmu Komputer.
  • Katrampilan organisasi organisasi lan manajemen proyek sing kuwat.
  • Keahlian karo basa ngarep dhasar kayata HTML, CSS, lan JavaScript.
  • Menawa kenal karo kerangka JavaScript kayata A amba, reaksi, lan ambar.
  • Keahlian karo basa sisih server kayata Python, Ruby, Java, PHP, lan .net.
  • Familiarity karo teknologi database kayata MySQL, ACHLE, lan Mongodb.
  • Katrampilan komunikasi lisan sing apik banget.
  • Katrampilan ngatasi masalah sing apik.
  • Manungsa waé kanggo rincian.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Sales & Marketing
Zonal Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Proyek Sales Mimpin lan ngatur Pan-india Sales lan tim manajer akun motivasi
  • Desain, berkembang lan nglakokake solusi kanggo ngrampungake masalah bisnis kritis
  • Setel Kra kanggo tim lan njamin kasedhiyan kanthi rutin
  • Rekrutmen dhewe, Objektif Setting, Coaching lan Ngawasi Team Penjualan
  • Nemtokake tanggung jawab pangembangan anggaran lan ngasilake penjualan lan pendapatan.
  • Entuk tangan kanthi proses penjualan saka wektu kanggo entuk pangerten sing luwih jero
  • Mimpin tim eksekutif sales lan manajer dodolan kanggo entuk lan ngluwihi target dodolan
  • Priksa manawa kabeh proyek lan kampanye ditindakake kanthi kualitas paling dhuwur lan produk dikirim minangka standar merek

Syarat

  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
  • Wong sing ngajeni gambar sing luwih gedhe lan menehi perhatian kanggo rincian
  • Wong sing wis mimpin tim sadurunge
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Telemarketing Executive (Female)
Full time

Tanggung jawab

  • Nggawe lampu lan ngasilake penghasilan
  • Wangsulan telpon mlebu saka pelanggan calon
  • Takon pitakon penting kanggo ngerti syarat pelanggan.
  • Rekam informasi pribadhi pelanggan kanthi tepat ing sistem komputer
  • Menehi hasil karo keluhan utawa keraguan kanggo nglindhungi reputasi perusahaan kasebut
  • Pindhah "mil ekstra" kanggo ketemu kuota penjualan lan nggampangake dodolan masa depan
  • Priksa cathetan telpon lan dodolan lan ngrekam informasi sing migunani

Syarat

  • Pengalaman sing wis kabukten minangka telemarker utawa peran layanan pelanggan sing padha / pelanggan
  • Katrampilan komunikasi lan presentasi sing apik banget
  • Mahir ing basa inggris
  • Trampil ing negosiasi lan ngatasi keluhan
  • Orientasi lan asile

Tunjangan

  • Jadwal fleksibel (miwiti dina ing antarane 8 lan 10 am - yen sampeyan nindakake karya paling apik!)
  • Klamben saben dinane ora kanggo sampeyan? Kita entuk! Seneng kode busana kasual
  • Tim kaya ora ana
  • Pay sing apik
  • Kabijakan mbukak lawang
  • Pangembangan Profesional
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Supply and Ops
Category Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Nggawe pasar sing wis ngatur kanthi ngerteni pemasok mburi rantai kanthi rinci.
  • Risak riset adhedhasar pangerten babagan macem-macem akibat sing bisa ngganggu chain persediaan tradisional
  • Mbedakake lan nggabungake persediaan adhedhasar paramèter kualitas.
  • Makarya karo ahli industri lan produsen kedudukan paling dhuwur kanggo nambah standar kualitas lan mbukak industri kanthi rinci.
  • Ndhaptar manufaktur anyar lan njaga hubungan karo manufaktur sing ana
  • Ngatur operasi tuku sadurunge lan sajrone dispatches
  • Priksa manawa kabeh proyek lan kampanye ditindakake kanthi kualitas paling dhuwur lan produk kasebut dikirim miturut standar merek

Syarat

  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
  • Ana wong sing nyegerake kanthi piye produsen gedhe ing India ngoperasikake lan bisa mikir cara ngganggu industri kasebut.
  • Wong sing ngajeni gambar sing luwih gedhe lan menehi perhatian kanggo rincian
  • Wong sing wis mimpin tim sadurunge
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Sourcing Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Nggawe pasar sing wis ngatur kanthi ngerteni pemasok mburi rantai kanthi rinci.
  • Risak riset adhedhasar pangerten babagan macem-macem akibat sing bisa ngganggu chain persediaan tradisional
  • Mbedakake lan nggabungake persediaan adhedhasar paramèter kualitas.
  • Makarya karo ahli industri lan produsen kedudukan paling dhuwur kanggo nambah standar kualitas lan mbukak industri kanthi rinci.
  • Ndhaptar manufaktur anyar lan njaga hubungan karo manufaktur sing ana
  • Ngatur operasi tuku sadurunge lan sajrone dispatches
  • Priksa manawa kabeh proyek lan kampanye ditindakake kanthi kualitas paling dhuwur lan produk kasebut dikirim miturut standar merek

Syarat

  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
  • Ana wong sing nyegerake kanthi piye produsen gedhe ing India ngoperasikake lan bisa mikir cara ngganggu industri kasebut.
  • Wong sing ngajeni gambar sing luwih gedhe lan menehi perhatian kanggo rincian
  • Wong sing wis mimpin tim sadurunge
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Operations Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Tumindak minangka hubungan antara tim lan tuku, verifikasi salib lan nempatake pesenan tuku
  • Komunikasi terus lan tindakake kanthi tim dodolan lan tuku babagan pesenan
  • Komunikasi sing kuat karo para klien sajrone wektu dispatch
  • Ngramut komunikasi kanthi mitra logistik minangka lan yen dibutuhake
  • Njamin lancar lancar lancar
  • Njamin resolusi tuku pitakon sing tepat
  • Katering kanggo keluhan pelanggan lan njamin kepuasan pelanggan sing paling dhuwur
  • Mimpin tim eksekutif operasi lan nyetel kpis kanggo tim

Syarat

  • Pengalaman sing wis kabukten minangka Operasi Manager
  • Pengalaman operasi utawa dispatch lan nyedhiyakake solusi adhedhasar kabutuhan pelanggan
  • Komunikasi komunikasi sing kuat lan interpersonal kanthi kekerasan ing hubungan bangunan hubungan karo profesional kabeh tingkat organisasi.
  • Keahlian organisasi sing apik banget
  • Kemampuan ing ngatasi masalah lan negosiasi
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Senior Supply Chain Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Ngatur situs gudang Multiple fokus ing nilai persediaan lan proses internal
  • Njaga nampa, warehousing, lan operasi distribusi kanthi miwiti, koordinasi, lan ngetrapake program, operasional, lan kabijakan lan prosedur personel
  • Tanggung jawab kanggo strategi sakabehe lan pelaksanaan fungsi manajemen chain uga rencana lan ngarahake kegiatan lan operasi bisnis
  • Rencana, ngarahake lan ngontrol operasi gudang liwat pengawasan bawahan
  • Njamin lancar lancar lancar
  • Tata letak lan infrastruktur standar kanggo mbisakake panggunaan sing dhuwur ing saindenging bisnis, nyuda biaya, lan nambah prediksi level layanan.
  • Mimpin tim eksekutif operasi lan nyetel kpis kanggo tim

Syarat

  • Pengalaman sing wis kabukten minangka ngatur, ngrancang, lan desain sumber desain
  • Komunikasi komunikasi sing kuat lan interpersonal kanthi kekerasan ing hubungan bangunan hubungan karo profesional kabeh tingkat organisasi.
  • Keahlian organisasi sing apik banget
  • Kemampuan ing ngatasi masalah lan negosiasi
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Human Resources
Senior HR Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Nggawe laporan sing ora akrahan, laporan Staff turnover, ngewangi manajer kanthi syarat sing nyamar lan masalah liyane, pelanggan, lan saran Resolusi Waca rangkeng-.
  • Perencanaan lan ngetrapake audit sistem biasa, nganyari pangowahan organisasi lan bisnis ..
  • Ngalahake siklus urip sing lengkap kanggo gabung kanggo metu. Waca rangkeng-.
  • Nganyari sistem kanthi owah-owahan karyawan, nggawe serat huruf, kalebu kabar kanggo gaji lan departemen liyane.
  • Ulasan kinerja pungkasan-kanggo-mburi lan ngenali jalur karir individu ing rencana organisasi.
  • Nindakake penilaian ganti rugi, kalebu promosi, reklassifikasi, merit mundhak, lan tawaran proyek. Waca rangkeng-.
  • Kolaborasi karo rekrut lan manajer kanggo ngenali, wawancara, lan pilih calon sing cocog karo kabutuhan bisnis.

Syarat

  • Pengalaman karya sing wis kabukten minangka manajer HR utawa peran sing padha.
  • Pengalaman karo manajemen karyawan.
  • Pangerten program ngubungake Waca rangkeng-.
  • Katrampilan komunikasi verbal lan nulis Waca rangkeng-.
  • Katrampilan multi-tasking lan manajemen wektu, kanthi kemampuan kanggo prioritas pengadilan TasksSound Waca rangkeng-.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Talent Acquisition Specialist
Full time

Tanggung jawab

  • Sesambungan karo departemen internal kanggo nemtokake kabutuhan rekrutmen.
  • Nemtokake pemilihan kritéria, profil nyewa, lan syarat proyek kanggo posisi kosong. Waca rangkeng-.
  • Calon potensial calon liwat portal karir perusahaan online, situs rekrutmen, papan kerja, platform sosial, uga media, poster, lan flyer, yen dibutuhake.
  • Ngatur Ngatur Proses liwat sistem pelacakan pelamar elektronik.
  • Netepake aplikasi lan spreening calon liwat telpon utawa email, uga minangka penilaian pra-wawancara.
  • Gawe pitakon wawancara lan nganakake wawancara telpon ing wong utawa video kanthi calon sing wis diisi.
  • Nyiyapake ramalan ramalan minangka bagean saka perencanaan strategis perusahaan.
  • Proses dokumentasi lan nuwuhake hubungan sing apik karo calon calon lan pelamar kepungkur.
  • Ngembangake strategi lan prosedur nyewa cocog karo tren industri, uga tetep dilaporake babagan maju ing lapangan.

Syarat

  • Gelar Sarjana ing Manajemen Sumber Manusia, utawa padha.
  • 2-3 taun pengalaman minangka spesialis sing akuisisi bakat, utawa padha.
  • Sertifikasi sing dijupuk saka Institut Sertifikasi HR bakal mupangate.
  • Keahlian ing sistem pelacakan pelamar, kayata Oracle Taleo lan iCims Recruit.
  • Kemampuan kanggo sesambungan karo departemen internal lan ngembangake strategi lan profil hiring.
  • Kawruh Advanced Advanced babagan platform sing efektif nyewa sing narik pelamar sing cocog.
  • Kemampuan luar biasa kanggo calon layar sing bisa nyusun calon lan calon wawancara.
  • Keahlian ing proses dokumentasi lan tetep tren industri.
  • Katrampilan interpersonal lan komunikasi sing apik banget
  • Kemampuan kanggo sesambungan karo departemen internal lan ngembangake strategi lan profil hiring.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Process Excellence
Program Manager
Full time

Tanggung jawab

  • Ngembangake program anyar kanggo ndhukung arah strategis organisasi.
  • Nggawe lan ngatur target jangka panjang.
  • Ngembangake rencana anggaran lan operasi kanggo program kasebut.
  • Ngembangake metode evaluasi kanggo ngevaluasi kekuwatan program lan ngerteni wilayah kanggo dandan.
  • Proposal Pembiayaan Program nulis kanggo njamin kiriman layanan sing ora diganggu.
  • Ngatur tim kanthi macem-macem talent lan tanggung jawab.
  • Kanggo njamin target ditemokake ing wilayah kalebu kepuasan pelanggan, safety, kualitas, lan kinerja anggota tim.
  • Ngleksanakake lan ngatur pangowahan lan intervensi kanggo njamin target proyek wis diraih.
  • Rapat karo pihak sing duwe pihak kanggo nggawe komunikasi gampang lan transparan babagan masalah lan keputusan proyek ing layanan.
  • Ngasilake laporan program sing akurat lan pas wektune sajrone siklus urip.
  • Nganalisa risiko program.
  • Nggarap strategi karo Tim Marketing.

Syarat

  • Pengalaman karya sing wis kabukten ing manajemen program utawa minangka manajer proyek
  • Rekam trek sing wis kabukten ngatur kabeh aspek produk sing sukses sajrone urip
  • Insinyur / MBA utawa wirausaha sing gagal
  • Wong sing seneng ngrampungake masalah lan ora ngrampungake solusi, nanging nyoba golek sing luwih apik
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Business Analyst
Full time

Tanggung jawab

  • Elicits, nganalisa, nemtokake, lan validasi kabutuhan bisnis para pemenang, dadi pelanggan utawa pangguna pungkasan.
  • Ngenali lan netepake ruang lingkup lan paramèter syarat kanggo proyek-proyek-proyek kanggo netepake pengaruh proyek, kritéria hasil, lan metrik.
  • Penotosan, ulasan, lan nganalisa efektifitas lan efisiensi proses-kumpul-kumpul lan berkembang strategi kanggo nambah utawa luwih nggunakake proses kasebut.
  • Mbantu nindakake riset babagan produk supaya bisa setuju karo syarat lan ndhukung upaya tuku.
  • Melu pilihan solusi piranti lunak dokumentasi kanggo organisasi sing bisa digunakake Organisasi.
  • Analisis lan verifikasi syarat kanggo ngrampungake, konsistensi, pangerten, kemungkinan, lan salaras karo standar.
  • Nerjemahake syarat pelanggan konsep kanggo syarat fungsi kanthi cara sing jelas sing bisa dingerteni kanggo pangembang / tim proyek.
  • Ngatur lan nglacak status syarat ing sajrone lifecycle proyek; Nguatake lan menehi redefine yen perlu.
  • Komunikasi pangowahan, tambahan, lan modifikasi syarat bisnis - kanthi lisan utawa liwat dokumentasi ditulis.
  • Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mungkasi kanggo mungkasi kepemilikan siklus pembangunan, nerjemahake syarat bisnis dadi spesifikasi fungsional
  • Dadi titik fokus utama kanggo hubungan tim bisnis.
  • Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mungkasi kanggo mungkasi kepemilikan siklus pembangunan, nerjemahake syarat bisnis dadi spesifikasi fungsional

Syarat

  • Katrampilan komunikasi sing apik lan ditulis
  • Kemampuan kanggo bisa mlaku kanthi mandiri uga ing tim
  • Mecah ing njupuk inisiatif lan ngatur wektu lan jadwal dhewe
  • Tingkat kenyamanan sing apik sesambungan kanthi klien lan profesional industri kanthi dhuwur
  • Netepake lan ngembangake metrik kritis bisnis lan laporan ing kabeh penjaga bisnis internasional, indikator kinerja, lan keuangan.
  • Laporan Eksekutif Key dhewe lan metrik sing dikonsumsi dening pamimpin kita
  • Nyedhiyakake kepemimpinan pamikiran ing bisnis dihe bisnis global ing macem-macem indikator kinerja kunci
  • Bakat ing presentasi informasi kanthi ringkes lan kanthi akurat, kanthi nggatekake kanthi rinci
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Can’t find your fit? Drop your CV and we’ll reach out when
an opportunity comes up!
Free Listing
+

+ Buy / Sell