Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Pitakonan sing Sering Ditakoni

  • Kanggo ngrampungake masalah miliaran dolar ing industri keramik & ubin lan nambah wutah pangguna ing saindenging jagad.
  • Amarga mung dirancang khusus kanggo industri Ubin lan Keramik, lan kanthi bantuan aplikasi kita ora bakal ana bar kanggo nindakake bisnis kanthi lokasi tartamtu kanthi ubin wae sampeyan bisa nindakake bisnis ing saindenging jagad.
  • Situs lan aplikasi kasebut aman banget lan luwih akeh sampeyan bisa mriksa kabijakan privasi kita.
  • Sampeyan bisa pindhah menyang bagean profil lan kanthi ngeklik tombol sunting sampeyan bisa ngowahi rincian akun.
  • Sanalika bisnis sampeyan kadhaptar, kita tanggung jawab kanggo nambah kehadiran online sampeyan. Kita nggunakake sawetara taktik marketing supaya para panuku B2B sing nggoleki produk utawa layanan sampeyan langsung nemokake sampeyan. Akibaté, sampeyan bakal entuk papan sing penting ing kaca mesin telusur lan bakal nampa pitakon produk lan kesempatan dodolan.
  • Kothak ora ngidini pangguna ngirim produk menyang platform kita, nanging sampeyan bisa nggawe kiriman lan syarat babagan produk kasebut.
  • Kanthi bantuan saka lambang plus, sampeyan bisa nambah bakul / panuku utawa kirim produk liyane.
  • Pangguna bakal diwenehi pilihan kanggo kategori lan ukuran produk nalika ngirim kiriman utawa syarat sing bisa milih kategori lan ukuran sing cocog.
  • Apa sampeyan bakul utawa panuku sampeyan bisa nambah kiriman.
  • Apa sampeyan bakul utawa panuku sampeyan bisa nambah kiriman.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake panuku sing cocog miturut syarat sampeyan.
  • Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake Penjual sing cocog miturut kabutuhan sampeyan.
  • Kanthi bantuan saka lambang coder tengen plus, sampeyan bisa nambah bakul / panuku utawa kirim produk liyane minangka telung kertu ngendi sampeyan bisa nemokake tombol kanggo kirim kirim produk liyane.
  • Tiles wale saiki duwe 200k+ pangguna lan isih akeh ing saindenging jagad.
  • Ya, aplikasi kasebut gratis tanpa biaya, nanging sawetara fitur mung kasedhiya kanggo anggota sing mbayar.
Free Listing
+

+ Buy / Sell