Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Kebijakan Privasi

  • Solusi Link cahyadibangun ingTiles Waleapp minangka app Free. LAYANAN iki diwenehake dening Light Link Solutions tanpa biaya lan ditrapake kanggo digunakake.
  • Kaca iki digunakake kanggo ngandhani pengunjung babagan kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran Informasi Pribadi yen ana sing mutusake nggunakake Layanan kita.
  • Yen sampeyan milih nggunakake Layanan kita, sampeyan setuju kanggo koleksi lan nggunakake informasi sing ana hubungane karo kabijakan iki. Informasi Pribadi sing diklumpukake digunakake kanggo nyedhiyakake lan nambah Layanan. Kita ora bakal nggunakake utawa nuduhake informasi sampeyan karo sapa wae kajaba sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.
  • Istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges sing padha karo Katentuan lan Ketentuan kita, sing bisa diakses ing TilesWale.com kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki.
  • Kanggo pengalaman sing luwih apik, nalika nggunakake Layanan, kita bisa uga mbutuhake sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni pribadi, kalebu nanging ora winates ing nomer telpon, informasi pribadi, Gmail. Informasi sing dijaluk bakal disimpen lan digunakake kaya sing diterangake ing kabijakan privasi iki.
  • Aplikasi kasebut nggunakake layanan pihak katelu sing bisa ngumpulake informasi sing digunakake kanggo ngenali sampeyan.
  • Link menyang kabijakan privasi panyedhiya layanan pihak katelu sing digunakake dening app Google Play Services
  • Kita pengin ngandhani yen saben sampeyan nggunakake Layanan, yen ana kesalahan ing aplikasi, kita ngumpulake data lan informasi (liwat produk pihak katelu) ing telpon sing diarani Data Log. Data Log iki bisa uga kalebu informasi kayata alamat Internet Protocol (“IPâ€) piranti, jeneng piranti, versi sistem operasi, konfigurasi aplikasi nalika nggunakake Layanan, wektu lan tanggal panggunaan Layanan, lan liya-liyane. statistika.
  • Cookie minangka file kanthi jumlah data cilik sing umum digunakake minangka pengenal unik anonim. Iki dikirim menyang browser saka situs web sing dibukak lan disimpen ing memori internal piranti.
  • Layanan iki ora nggunakake cookie iki kanthi tegas. Nanging, app bisa nggunakake kode pihak katelu lan perpustakaan sing nggunakake cookie kanggo ngumpulake informasi lan nambah layanan sing. Sampeyan duwe pilihan kanggo nampa utawa nolak cookie iki lan ngerti nalika cookie dikirim menyang piranti. Yen sampeyan milih nolak cookie, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake sawetara bagean saka Layanan iki.
  • Kita bisa nggunakake perusahaan lan individu pihak katelu amarga alasan ing ngisor iki:
    Kanggo nggampangake Layanan kita;
    Kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo pihak kita;
    Kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan; utawa
    Kanggo mbantu kita nganalisa kepiye Layanan digunakake.
  • Kita pengin ngandhani pangguna babagan Layanan iki yen pihak katelu iki nduweni akses menyang Informasi Pribadi sampeyan. Alesane kanggo nindakake tugas sing ditugasake kanggo awake dhewe. Nanging, dheweke diwajibake ora mbukak utawa nggunakake informasi kasebut kanggo tujuan liyane.
  • Kita ngormati kapercayan sampeyan kanggo nyedhiyakake Informasi Pribadi sampeyan, mula kita ngupayakake nggunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi. Nanging elinga yen ora ana cara transmisi liwat internet, utawa cara panyimpenan elektronik 100% aman lan dipercaya, lan kita ora bisa njamin keamanan mutlak.
  • Layanan iki bisa uga ngemot pranala menyang situs liyane. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs kasebut. Elinga yen situs njaba iki ora dilakokno dening kita. Mula, kita banget menehi saran supaya sampeyan mriksa Kebijakan Privasi situs web kasebut. Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo isi, kabijakan privasi, utawa praktik situs utawa layanan pihak katelu.
  • Layanan iki ora kanggo sapa wae sing umure kurang saka 13 taun. Kita ora sengaja ngumpulake informasi sing bisa dingerteni saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen kita nemokake yen bocah ing umur 13 wis menehi informasi pribadhi, kita langsung mbusak iki saka server kita. Yen sampeyan wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen anak wis menehi informasi pribadhi, hubungi kita supaya kita bisa nindakake tindakan sing perlu.
  • Kita bisa nganyari Kebijakan Privasi saka wektu kanggo wektu. Dadi, sampeyan disaranake mriksa kaca iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Kita bakal menehi kabar babagan owah-owahan kanthi ngirim Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki. Owah-owahan kasebut efektif langsung sawise dikirim ing kaca iki.
  • Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu hubungi kita ing app@tileswale.com
  • Ing ngendi aplikasi seluler Tiles Wale dipikolehi saka sumber liyane saka Apple App Store utawa Google Play, Sampeyan bisa nuduhake jeneng, nomer, ID Google lan alamat email sing ana ing buku alamat (Informasi Kontak) karo Tiles Wale kanthi ngaktifake Tiles Wale Invite. Fungsi Kontak. Ing ngendi Aplikasi Tiles Wale dipikolehi saka Apple App Store utawa Google Play, kita ora nuduhake Informasi Kontak pangguna. Tiles Wale bisa ngumpulake, nyimpen lan nggunakake dhaptar pengenal sing digandhengake karo layanan kasebut sing disambung menyang Informasi Kontak supaya bisa nambah asil sing dituduhake karo Pangguna liyane.
  • Elinga yen ora ana informasi kontak liyane kajaba nomer telpon lan jeneng sing dilampirake, ID Google lan alamat email sing bakal diklumpukake lan digunakake saka buku alamat sampeyan. Nomer utawa informasi liyane sing bisa uga ana ing buku alamat sampeyan bakal disaring dening algoritma safety kita lan mulane ora bakal diklumpukake dening Tiles Wale. Elinga uga sampeyan bisa milih ora nuduhake Informasi Kontak karo Tiles Wale.
Free Listing
+

+ Buy / Sell