Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Pangenalan global

Kanggo adol keramik bisnis liwat platform sing ngatasi masalah industri lan ningkatake kabeh proses tuku lan adol produk-produk keramik-jubin

Kepungkur, saiki & masa depan

Ing wektu sing cendhak, kita wis suwe-suwe liwat kerja keras, lan ketekunan. Tim percaya yen kita wis miwiti lan duwe Cover Miles!

2019

Kita njupuk langkah pertama

  • Miwiti perjalanan sing nyenengake lan nglumpukake tim anggota kaya sing padha kaya-kaya.
  • Makarya ing mburi nggawe app lan situs web.
  • Lunched aplikasi Android & iOS
  • Gawe basis klien calon kanthi menehi informasi babagan penindasan babagan Tileswales lan apa bisa
2020

Kita mlebu karo bang

  • Situs Desktop Desktop Tileswale Kita langsung urip karo tanggapan sing apik tenan saka pangguna
  • Cepet dadi bagean penting ing industri
  • App download tekan 97,000+
  • SURIVERI AQUUNES babagan 65 kothak lakhs
2021

Kita tuwuh nomer

  • Nandhani sukses layanan timah b2B
  • Nambah sawetara fitur kanggo nambah pengalaman pangguna
  • App Downloads tekan 2,5+ lakhs
  • Nyunting pitakon babagan kothak 1,80 cro core
2022

Kita ngembangake kekuatan & layanan

  • Kita mlebu ing pasar timbal B2C
  • Miwiti perdagangan produk keramik lan pitulung logistik.
  • Bakal ngluwihi jumlah pitakon babagan kothak cro core 2.60.
2023

Nyedhaki tujuan kita

  • APP APPS bakal tekan sekitar 1 yuta
  • Bakal ngluwihi jumlah pitakon babagan 4 kothak crore.
  • Kita bakal bisa digunakake kanggo dadi Unicorn lan nglakokake rencana sing kudu ditindakake kanggo industri kasebut

Pasar Pasar

Pasar nawakake kesempatan tanpa wates kanggo tuwuh, lan Tileswale ditemtokake kanggo nambah pasar kanthi nambah tanggapane lan pameran pasar.

Tunnelisi menyang jumlah sing luar biasa

Nomer ora mung Yardstick kanggo sukses, nanging manawa rumangsa apik nalika sampeyan entuk akeh wektu sing cendhak.

65,107

Verified Buyers

32,364

Verified Sellers

76,500

Monthly Active Users

10,00,000

Downloads (By 2024)

120 Cr

Box Inquiries Circulated (By 2030)

Kepemimpinan kita

Kita mikir manawa bisnis keramik-jubin ora ana watesan, lan kita pengin ngisi celah ing digitisasi kanggo entuk manfaat kabeh panuku lan penjual industri.

Gabung ing lelungan kanggo mbangun pasar paling apik ing planet.

Tileswale wis ngukir jeneng kanggo awake dhewe ing industri kasebut. 4 pilar sing nggawe toko investasi sing bermanfaat:

Pasar keramik samesthine bakal tekan $ 400 milyar kanthi 2025, nanging bagean gedhe isih kurang digitisasi. Iki ing endi langkah-langkah Tileswale; Nduwe potensial kanggo ukuran lan nutupi kabeh pasar.

App dianggo ing antarmuka industri-khusus lan nggabungake owah-owahan ing wektu nyata kanggo menehi pangguna sing nyenengake lan optimal.

Tileswale wis bangga mbantu ewonan para panuku lan adol supaya bisa menehi hasil sing sampurna.

Tileswale percaya yen nyingkirake saben rintangan industri jubin keramik global. App wis ditampa kanthi apik lan dihargai dening para pamrentahan industri.

Ayo ngobrol nomer, ide, kesempatan lan masa depan!

Sambungake, gabung lan nyepetake tujuan kanggo digali karo industri keramik lan strukture pasar paling apik ing njaba. Kita seneng ngrungokake umpan balik. Minat utawa kritik sing bisa mbantu tuwuh.

Pengin nandur modal ing endi wae sing apik? Investasi ing Tileswale.

Free Listing
+

+ Buy / Sell