Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Basin kontra: Jedhing ora dadi papan utilitarian sing digunakake utamane utawa diwatesi mung kanggo fungsi modern kepiye wong nggunakake papan kasebut uga wis owah akeh. Produsen wis akeh sinau lan kreatifitas ing jaman saiki, lan alternatif sing nyenengake, lan alternatif sing apik banget sing narik imajinasi lan narik kawigaten ing ruang jedhing sing ngundang pikiran lan imajinasi. Jedhing modern migunani, energi-efisien, estetika sing nyenengake, lan streamline minangka asil teknologi teknologi. Nalika sampeyan mlebu ing kamar mandi, sing pertama sampeyan ndeleng yaiku cekungan counter, sing uga nemtokake desain kamar mandi. Basin wisuh yaiku titik fokus ing kamar mandi sing nuntut pertimbangan. Pramila, nalika mutusake konsep jedhing, arsitek diwiwiti kanthi basis counter. Milih cekungan minangka faktor sing sepisanan kanggo ngrencanakake kamar mandi amarga nemtokake dhasar kanggo wilayah liyane. Entuk cekungan, ing tangan liyane, ora ana tugas sing gampang. Akeh unsur kudu dianggep, kalebu migunani, kapasitas, lan gaya. Basis kontra teka ing macem-macem bentuk lan ukuran kanggo ngrampungake akeh fungsi lan kasedhiyan ing kamar mandi sampeyan. Ing kene, ing Tileswale, kita nawakake paling akeh ing permataan kontra sing diasilake dening produsen sing paling apik lan diwenehake dening jeneng sing paling dipercaya ing industri kasebut.
LAB SINK

Counter Basin

Lab Sink 4018

Counter Basin

32 Lab Sink

Counter Basin

31 Oval

Counter Basin

Under Counter 4015

Counter Basin

30 Under Counter

Counter Basin

Simple

Counter Basin

Sendy

Counter Basin

Rex

Counter Basin

Rembo

Counter Basin

Opal

Counter Basin

Belly

Counter Basin

Free Listing