Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Kebijakan Pengiriman

  • Kanggo panuku internasional, pesenan ditindakake liwat perusahaan kurir internasional sing kadhaptar utawa pengiriman barang & pelabuhan internasional. Lan kanggo para panuku domestik, pesenan ditindakake liwat panyedhiya layanan transportasi domestik.
  • TilesWale ora bakal melu langsung ing proses pengiriman. Sing tuku lan supplier kudu ngrembug cara pengiriman, biaya pengiriman, lan syarat liyane kanggo njamin transaksi tanpa repot.
  • Kita kerja minangka perantara antarane supplier / pabrikan lan panuku. Kita nyambungake panuku lan supplier / pabrikan kothak ing saindenging jagad.
  • Sawise panuku nggawe pesenan lan mbayar, supplier bakal nggawe kothak miturut syarat sing ditemtokake.
  • TilesWale ora tanggung jawab kanggo wektu tundha pangiriman dening perusahaan kurir utawa panguwasa pos.TilesWale ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae ing pesenan nalika transit menyang panuku.
Free Listing
+

+ Buy / Sell