Tile keramik lan jubin karat ing donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing Toko Toko

Kebijakan Pengiriman

  • Kanggo para panuku internasional, pesenan wis dirampungake liwat perusahaan kurir internasional sing pangguna utawa Pengajaran Kargo & Pelabuhan Internasional. Lan kanggo para panuku, pesenan wis rampung liwat panyedhiya layanan transportasi domestik.
  • TilesWale ora bakal langsung melu ing proses pengiriman. Sing tuku lan supplier kudu ngrembug cara pengiriman, biaya pengiriman, lan istilah liyane kanggo njamin transaksi bebas.
  • Kita kerja minangka perantara ing antarane supplier / Produsen lan Buyers. We Sambungake Buyers lan Pemasok lan Produsen / Produsen global.
  • Sawise panuku nyathet tatanan kasebut lan nggawe pambayaran kasebut, supplier bakal ngasilake jubin kaya syarat sing ditemtokake.
  • Tileswale ora tanggung jawab kanggo wektu tundha kanthi nggunakake perusahaan kurir utawa panguwasa pos.Silesewale ora tanggung jawab kanggo ngrusak apa wae nalika transit menyang panuku.

Ketik 6 angka OTP dikirim

Ngganti nomer mobile

+1

Kanthi terus, sampeyan setuju karo Tileswale Katentuan Pangginaan supados langkung lan Kebijakan Privasi.

+ Requirements