Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Terms & Conditions

  • Kanthi ndownload utawa nggunakake aplikasi kasebut, syarat-syarat kasebut bakal ditrapake kanthi otomatis kanggo sampeyan – mula sampeyan kudu mesthekake yen maca kanthi ati-ati sadurunge nggunakake aplikasi kasebut. Sampeyan ora diijini nyalin, utawa ngowahi app, bagean app, utawa merek dagang kita kanthi cara apa wae. Sampeyan ora diijini nyoba ngekstrak kode sumber app, lan sampeyan uga ora kudu nyoba nerjemahake aplikasi kasebut menyang basa liya, utawa nggawe versi turunan. Aplikasi kasebut dhewe, lan kabeh merek dagang, hak cipta, hak basis data lan hak properti intelektual liyane sing ana gandhengane, isih ana ing Light Link Solutions.
  • Light Link Solutions setya kanggo mesthekake yen app migunani lan efisien sabisa. Mulane, kita duwe hak kanggo ngganti app utawa ngisi kanggo layanan sawijining, sawayah-wayah lan kanggo alesan apa wae. Kita ora bakal ngisi sampeyan kanggo aplikasi utawa layanan kasebut tanpa nerangake kanthi jelas babagan apa sing sampeyan bayar.
  • Aplikasi TilesWale.com nyimpen lan ngolah data pribadhi sing wis diwenehake marang kita, kanggo nyedhiyakake Layanan kita. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga telpon lan akses menyang app kanthi aman. Mulane disaranake sampeyan ora jailbreak utawa ROOT telpon, kang proses njabut Watesan lunak lan watesan dileksanakake dening sistem operasi resmi piranti. Iku bisa nggawe telpon rentan kanggo malware/virus/program jahat, kompromi fitur keamanan telpon lan bisa ateges app TilesWale.com ora bakal bisa mlaku kanthi bener utawa kabeh.
  • Sampeyan kudu ngerti manawa ana sawetara perkara sing ora bakal tanggung jawab Light Link Solutions. Fungsi tartamtu saka app mbutuhake app duwe sambungan internet aktif. Sambungan bisa dadi Wi-Fi, utawa diwenehake dening panyedhiya jaringan seluler, nanging Light Link Solutions ora bisa tanggung jawab yen app ora bisa digunakake kanthi lengkap yen sampeyan ora duwe akses menyang Wi-Fi, lan sampeyan ora duwe tunjangan data apa wae.
  • Yen sampeyan nggunakake aplikasi ing njaba area sing duwe Wi-Fi, sampeyan kudu ngelingi yen syarat persetujuan karo panyedhiya jaringan seluler isih bakal ditrapake. Akibaté, sampeyan bisa uga dikenani biaya dening panyedhiya seluler kanggo biaya data sajrone sambungan nalika ngakses app, utawa biaya pihak katelu liyane. Nalika nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan nampa tanggung jawab kanggo biaya kasebut, kalebu biaya data roaming yen sampeyan nggunakake aplikasi ing njaba wilayah asal (yaiku wilayah utawa negara) tanpa mateni roaming data. Yen sampeyan dudu pembayar tagihan kanggo piranti sing sampeyan gunakake aplikasi kasebut, elinga yen sampeyan wis nampa idin saka pembayar tagihan kanggo nggunakake aplikasi kasebut.
  • Kajaba iku, Light Link Solutions ora tansah tanggung jawab babagan cara sampeyan nggunakake aplikasi, umpamane, sampeyan kudu mesthekake yen piranti tetep diisi daya – yen kehabisan baterei lan sampeyan ora bisa ngaktifake supaya bisa digunakake. Service, Light Link Solutions ora bisa nampa tanggung jawab.
  • Babagan tanggung jawab Light Link Solution kanggo panggunaan aplikasi kasebut, nalika sampeyan nggunakake aplikasi kasebut, penting kanggo elinga yen sanajan kita ngupayakake manawa aplikasi kasebut dianyari lan bener. , kita ngandelake pihak katelu kanggo menehi informasi marang kita supaya bisa kasedhiya kanggo sampeyan. Light Link Solutions ora tanggung jawab kanggo mundhut, langsung utawa ora langsung, sampeyan ngalami minangka asil saka gumantung wutuh ing fungsi app iki.
  • Ing sawetara titik, kita bisa uga pengin nganyari app. Aplikasi saiki kasedhiya ing Android - syarat kanggo sistem (lan kanggo sistem tambahan apa wae sing kita mutusake kanggo nambah kasedhiyan aplikasi kasebut) bisa diganti, lan sampeyan kudu ngundhuh nganyari yen sampeyan pengin tetep nggunakake app. Light Link Solutions ora janji bakal tansah nganyari app supaya cocog karo sampeyan lan/utawa bisa digunakake karo versi Android sing wis diinstal ing piranti. Nanging, sampeyan janji bakal tansah nampa nganyari kanggo aplikasi nalika ditawakake kanggo sampeyan, Kita uga pengin mungkasi nyediakake app, lan bisa mungkasi nggunakake ing sembarang wektu tanpa menehi kabar mandap kanggo sampeyan. Kajaba yen kita pitutur marang kowe, nalika ana mandap, (a) hak-hak lan lisensi sing diwenehake marang sampeyan ing syarat-syarat iki bakal mungkasi; (b) sampeyan kudu mungkasi nggunakake app, lan (yen perlu) mbusak saka piranti.
  • Kita bisa nganyari Sarat lan Ketentuan saka wektu kanggo wektu. Dadi, sampeyan disaranake mriksa kaca iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Kita bakal menehi kabar babagan owah-owahan kanthi ngirim Sarat lan Ketentuan anyar ing kaca iki. Owah-owahan kasebut efektif langsung sawise dikirim ing kaca iki.
  • Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran babagan Sarat lan Ketentuan, aja ragu-ragu hubungi kita ing app@tileswale.com
Free Listing
+

+ Buy / Sell