Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Kebijakan mbalekaken

  • TilesWale minangka penengah antarane panuku kothak lan pemasok / pabrikan. Kita ora melu proses pengiriman.
  • Sing tuku lan supplier kudu ngrembug cara pengiriman, biaya, lan syarat liyane sadurunge nerusake transaksi.
  • TilesWale ora bakal tanggung jawab kanggo wektu tundha pengiriman utawa karusakan barang nalika transit menyang panuku. Sawise sampeyan nggawe pembayaran, kita ora njamin mbalekaken. Iki adhedhasar kabijakan produsen ubin.
  • Pembatalan lan mbalekaken dhuwit mung bisa ditindakake yen loro pihak (panyedhiya lan panuku) setuju. Yen panuku nampa barang rusak utawa risak lan supplier setuju kanggo bali & mbalekaken, panuku kudu ngirim barang ing kondisi asli.
Free Listing
+

+ Buy / Sell