Tile keramik lan jubin karat ing donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing Toko Toko

Jubin vitrified: bangunan omah modern lan bisnis saiki asring duwe kothak vitrified sing ditandur ing lantai. Jubin kasebut noda, banjur ngrusak bukti sing ndadekake dheweke cocog kanggo spasi sing sibuk. Vitrifikasi uga nggawe permukaan sing ora apik sing ora bisa ngresiki lumahing kothak kanthi gampang amarga impelabilitas kanthi cairan utawa rereged. Jubin sing vitrifies iki beda-beda pola bayangan, lan rampung. Mangkono, sing duwe omah bisa nggawa desain sing unik kanthi gaya kaya ngono kanggo desain apa wae. Iki minangka sawetara ukuran kothak sing populer: 24 x 24 inci, 32 x 32 game, lan 24 x 44 inci. 
MATRIX-GREY

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Granite

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-GOLD

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-GALAXY

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-DOVE

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-CORE

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-BLACK

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-ARMY

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-PISTA

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-PINK

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Lime

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Honey

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Ketik 6 angka OTP dikirim

Ngganti nomer mobile

+1

Cepet QR Code lan entuk app langsung

Kanthi terus, sampeyan setuju karo Tileswale Katentuan Pangginaan supados langkung lan Kebijakan Privasi.

+ Requirements