Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Urinals Urinals wis njaluk temenan wiwit ruang pertama sing digawe lan minangka jumlah wilayah umum sing thukul saben dina sing sumitasi lan efisien sing kudu ana. Urinals dipasang ing jedhing umum kanggo nambah efektifitas lan nyegah garis dawa. Solusi jamban urin sing bener bisa ngilangi kebutuhan kanggo duwe akeh jamban sing umume, sing mbutuhake perawatan lan perawatan. Peeing ing urinal luwih cepet lan luwih ringkih tinimbang nguyuh ing lemari jamban, lan uga duwe kauntungan tambahan kanggo mbebasake jamban khusus kanggo nguyuh. Urinal kanggo lanang uga bisa diwenehake ing sawetara dhuwur kanggo ngrampungake wong sing cendhak utawa dhuwur. Panjaluk kanggo fasilitas umum ing India paling dhuwur ing wayahe, saengga bisa dibangun khusus urinals lanang sejatine. Akeh produsen sanitary nawakake macem-macem pilihan urinals kanggo nggunakake bisnis, lan kabeh produsen urin kasebut mesthi inovasi lan nambah kualitas produk. Urinals wis ndeleng pangembangan teknis uga, lan urinals saiki luwih efektif babagan konserasi banyu, kebersihan, lan mesthi wae luwih apik kanggo dheweke. Urinal kompak, luwih gampang digunakake, lan nggunakake banyu sing luwih sithik ing saben siram; Nyatane, macem-macem inovasi urin modern wis nggawe reresik tanpa banyu. Sawetara produsen urinal uga wis nggawe reputasi kanggo awake dhewe, efisiensi produk lan linuwih sing ora cocog. Tileswale nampilake macem-macem urinal macem-macem kualitas tinggi loro squatting lan ngadeg sing digunakake dening produsen lan supplier sing paling apik.
Urinal Riva

Urinal

Nano Large

Urinal

Flat Back

Urinal

Squatting-7017

Urinal 435x330x100mm

Elettra - 7018

Urinal 370x305x495mm

Golf-7016

Urinal 325x335x660mm

Zen-7015

Urinal 300x260x515mm

Delta - 7014

Urinal 500x325x450mm

Free Listing