Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Kothak Tembok: Jubin wis suwe kanggo nggawe jubin-jubahku sing melu lan mesem. Nanging, evolusi kasebut nduweni akeh aplikasi dina modern, sing ora ana bayangan. Properti sing khas bisa uga menehi tandha tembok ing omah, saka lorong menyang ruang tamu, lan keprigelan minangka décor tembok ing papan-papan sing ana ing papan sing ana ing papan sing ana ing papan-papan. Jubin tembok nemtokake papan kaya ora ana alternatif liya. Dheweke wis maju, lan ana akeh cara kreatif kanggo ngagem tembok ruang tamu sampeyan, kothak minangka cara sing gampang lan asring larang regane kanggo nambah kasugihan, ukuran, lan kerumitan. Yen nginstal kothak tembok ing ruang tamu, sampeyan duwe prospek kanggo nggawe statement - milih kothak tembok kanggo tembok fitur sabanjure nggawe tandha, "dhewe. Ana kemungkinan luwih akeh tinimbang nggawe logat sing apik utawa tembok statement, saka warna kontemporer kanggo bahan inovatif kanggo pola grafis sing nggumunake. Ayo Tileswale nggawa sampeyan ing jubin sampeyan kanggo nemokake kothak sabanjure, mesthine akeh pilihan lan jubin tembok lan standar sampeyan kanggo mbayangake tambahan sampeyan. Ana atusan desain, ukuran kalebu 300 x 450 mm, 400 x 800 mm, 250 x 365 mm, 300 x 600 mm lan 200 x 600 mm; Rampung kalebu nggilap glossy, matt, sutra, rustic, rustic, gula, satin, moroccan lan sapiturute sing diurut lan disaring gumantung karo popularitas.

Ndeleng Miturut

278-D

Tembok Digital 250 x 375 mm ( 10 x 15 inci )

Free Listing