Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

  Petungan kothak

  Petungan

Kalkulator kothak

Dadi Lantai lan Backsplash utawa Claddings Tiles wis nggawe dalan menyang saben papan konstruksi sampeyan. Dheweke kasar, kaku, gampang dijaga, lan duwe ruang lingkup implementasine sing ora ana gandhengane ing kabeh permukaan kanthi macem-macem pola, desain, warna lan finish. Nanging, amarga kothak teka ing ukuran sing ora kaetung lan sampeyan bisa uga luwih bingung kanggo nemtokake kanthi tepat pira kothak sing dibutuhake kanggo permukaan, nanging Tiles Wale – solusi siji mandeg kanggo kabeh kabutuhan Tile lan Keramik teka kanggo mutusake masalah mung, karo kalkulator kothak inovatif lan ditempelake sampeyan bisa nemtokake jumlah kothak sing perlu mung sawetara klik.


Nanging sadurunge sampeyan nggunakake Kalkulator kothak, sampeyan kudu nemtokake area spasi kanthi bener, kanggo nemokake wilayah, Multiply jembaré dening dawa lantai utawa tembok ing kaki kanggo nemokake dawane kothak utawa sampeyan bisa langsung ngetik nilai dawa lan jembaré ing kalkulator kita. Salajengipun, pilih kategori kothak saka pilihan gulung kanggo jinis kothak sing wis sampeyan pilih utawa visualisasi liwat Tiles visualizer kanggo kamar tartamtu lan aplikasi. Banjur pilih ukuran kothak sing pengin dipasang ing papan kasebut. .

Free Listing
+

+ Buy / Sell