Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Cidah lan tutup kursi: Individu khas nggunakake jamban sekitar 2,500 kali saben taun, saengga milih tutup sisar lan kursi sing praktis kritis. Iku investasi jangka panjang, lan mesthi komponen penting kanggo saben dinane. Sisih jedhing sing paling apik nyimpen banyu lan ngresiki bokor ing siram siji, nanging jinis paling awon bisa nggunakake banyu luwih saka 6 liter. Lan kanggo tutup kursi, bisa uga cocog kanggo ndhelikake luwih saka sing sampeyan bayangake. Tutup kursi njaga mangkuk saka klumpukan kuman nalika kapapar. Cidah & Covers Kursi ora mung solusi praktis sing bisa uga tumindak kanthi apik kanggo nggawe utawa ngrusak kanggo kamar mandi sing fungsional lan apik. Lan ora ana sing luwih gedhe tinimbang mlaku-mlaku menyang toilet sing rapi lan tertib - jedhing sing resik mesthi kepenak estetika. Mesthi wae, gaweyan supaya bisa kelakon, nanging diwenehi hadiah, mula ora ana alesan sing sampeyan ora kudu nandur modal. Kamar jedhing minangka lemah pembersihan favorit kanggo kuman, mulane ngarep-arep karo kebersihan lan keprigelan yen ora di resiki kanthi bener lan dijaga. Sistern sing apik lan tutup kursi sing cocog kanggo ngrampungake manawa kanggo sampeyan. Sampeyan bisa ngindhari ambu ora enak ing kamar mandi kanthi mung kanggo nutupi sumur lan kursi sing paling apik. Ing Tileswale, kita nawakake macem-macem tutup sudhut lan kursi sing ora ana jeruk kanggo luwih resik utawa jedhing sing diopeni kanthi becik nanging uga nambah estetika. Nuduhake merek sing paling cerah ing bisnis kasebut, Tileswal duwe macem-macem cistern lan tutup kursi.
New
Aqua Side hendle

Tutup cistern & kursi

New
Aqua single & double push

Tutup cistern & kursi

New
Atlantic Front Push

Tutup cistern & kursi

New
Atlantic Top Flush Single & Double

Tutup cistern & kursi

New
Pacific Top flush Single & Double

Tutup cistern & kursi

Aquador Zeta-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Venus-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Style Side Push-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Stanza-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Smart Side Push-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Smart Center-1

Tutup cistern & kursi

Aquador Platinum-1

Tutup cistern & kursi

Free Listing