Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Basin siji Sembarang washbasin dianggep minangka titik fokus ing papan jedhing, saka sing gampang diobati kanggo gaya ultra sing apik banget kanggo pilihan kasebut akeh. Jedhing wis dadi pilihan ruang pribadi banget kanggo wong lan mula apa wae peralatan ing papan kasebut mesthi ngalami personalisasi utawa menehi rasa motivasi utawa inspirasi. Macem-macem jinis peralatan bisa digunakake kanggo nggedhekake kamar mandi lan nambah tema desain interior. Saben jedhing menehi barang penting tartamtu, kayata jamban, area pancuran, adus, tembok tembok, lan liya-liyane. Campuran jedhing wis berkembang ing babagan konstruksi lan bentuk. Saiki kasedhiya miturut kabutuhan konsumen. Persentase gedhe sing duwe omah seneng nggunakake sink desainer wiwit nambah desain sing apik banget. Nanging, ora akeh peralatan sing cedhak karo cuci bahaya nalika ngowahi jedhing. Nalika ana macem-macem pilihan sing beda-beda akhir-akhire yaiku omongan ing kutha kasebut lan dadi salah sawijining barang sing paling populer ing tawaran eksklusif Tileswal. Mbok manawa salah sawijining basin sing paling modis-loro apik banget lan kerajaan. Bisa ditemokake ing mayoritas pendengar. Klelen kaya ngono didhukung dening basa sing tipis sing dikurangi utawa bunder lan kothong ing ngendi tekan lantai. Kayu tong sampah nawakake kaendahan lan terasis, nanging mbutuhake kapasitas sing bisa ditampa. Ora cocog kanggo jedhing cilik, nanging bisa digunakake ing papan kanthi rencana lantai sing mbukak lan langit-langit sing dhuwur. Dheweke kasedhiya ing macem-macem radi lan canggih kanggo nglengkapi jedhing. Koleksi ekstra TileswalDale nawakake macem-macem cekungan cekungan ing macem-macem desain, gaya, lan kasedhiyan.
Stream-4021

Baskom One Piece 485x450x438mm

Prince-4020

Baskom One Piece 490x427x382mm

Loren-4017

Baskom One Piece 372x372x537mm

Torra-4016

Baskom One Piece 505x350x260mm

Rio-4015

Baskom One Piece 465x325x240mm

Linux-4014

Baskom One Piece 555x470x395mm

Blaze-4013

Baskom One Piece 465x420x300mm

Triton-4012

Baskom One Piece 430x430x420mm

Penthor-4022

Baskom One Piece 415x415x860mm

Belmon-4019

Baskom One Piece 380x380x860mm

 

Tissot-4018

Baskom One Piece 480x425x870mm

 

Radon-4011

Baskom One Piece 450x450x850mm

 

Free Listing