Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

Perusahaan nggawe saben hubungan apa wae karo perdagangan, konsumen utawa pasokan. Iki wis netepake Freedom Ceramic Pvt.Ltd minangka entitas sing dipercaya lan bisa dipercaya sing bisa ngatasi tantangan pasar. Kaya mitra sejarahe, Freedom Ceramic Pvt.Ltd bakal ana kanggo nyekseni pangembangan pasar ing mangsa ngarep lan melu nggawe pribadine jubin keramik sing sederhana.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Genteng Porselen Digital 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Genteng Porselen Digital 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

MATT SERIES

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

GLOSSY SERIES 2

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

CARVING SERIES

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

HIGH GLOSSY SERIES

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

BOOK MATCH GLOSSY SERIES

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

GLOSSY SERIES 1

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

GARDEN

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

DC

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

CONCEPT

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

GLOSSY

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

FRD

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

MATT NEW

Genteng Porselen Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

FREEDOM Wooden 600x1200

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

FREEDOM Matt 600x1200

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

FREEDOM Carving 600x1200

Genteng Porselen Digital
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Company Image

Meet Bhoraniya

Marketing Export

Company Image

Mr. Harshil

Freedom Ceramic Pvt. Ltd.

8-A National Highway, Opp. 20 Nala Bridge, B/H. Varmora Vitrified, Beside Swiss Ceramic, At,Dhuva Tal.Wankaner, Dist.Morbi - 363621,
Ta: Dhuva,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter