Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

Proton Granito ngupaya dadi produsen lan eksportir ubin keramik vitrifikasi sing paling dibutuhake lan unggul ing pasar ubin lokal lan global. We are Highly pengabdian kanggo ngewangi patrons lan pelanggan tengen. Ing taun-taun mbesuk, kita bakal dadi produsen ubin keramik vitrified sing misuwur kanthi nawakake solusi keramik sing paling apik kanggo para pelanggan lan ngirim produk keramik dhuwur sing dipusatake ing syarat-syarate. Tim pangopènan kualitas nderek mriksa kualitas rong arah ing saben langkah siklus produksi ubin keramik lan porselin, kalebu pendekatan otomatis lan manual kanggo nguji saben produk sing diprodhuksi kanthi netepi kabijakan pangopènan kontrol kualitas sing ketat lan biasa.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Kothak Vitrified Diisi kaping pindho 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Double Charge

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Rajanibhai Savsani

Marketing

Company Image

Durgesh Bhai

Managing Director

Proton Granito Pvt Ltd

8-A, National Highway, Sartanpar Road, At : Ratavirda, Tal : Wankaner, Morbi - 363641.,
Ta: Sartanpar Road,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter