Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

EMERALD

Adhesive

Tipe Sale

Biasa

Packing

20 Kg

Urip beting

12 Sasi saka DOM

Warna Kimia

Kasedhiya ing Multiple Werna

Cakupan

Ing kekandelan 3mm, Approx.



Zibon Construction Chemicals

Morbi, Gujarat


Kanggo rincian liyane babagan produk

produk sing gegandhengan



Produk sing padha Miturut Zibon Construction Chemicals



Free Listing

+ Buy / Sell