Tile keramik lan jubin karat ing donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing Toko Toko

ASTORIO DARK

Tembok Digital

Starting From ₹ 155.00 / Boxes

Ukuran

300 x 450 mm ( 12 x 18 inci ) Jubin

Jeneng Bahan

Badan Vitrifikasi Jubin

Wujud

Genteng Persegi Panjang

Jenis Lapisan

Tembok Jubin

Werna

Teal

Tipe Sale

Reguler

Aplikasi Produk

Pawon ,Jedhing

Ukuran 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Unit SQ. MTR.
Kothak saben kothak 6
Ketebalan 8.00
Sq.mt 0.81
Sq.ft 8.72
Bobot saben kothak 11.00
Ukuran (Mm) 300 X 450 Mm Jubin
Ukuran (Inci) 12 X 18 Inci Jubin
Ukuran (CM) 30 X 45 CM Jubin
Ukuran (Kaki) 1 X 2 Kaki Jubin

Sehat & Aman

Jubin kita digawe saka unsur sing kedadeyan alami lan lempung paling apik sing kasedhiya, lan dijamin kanggo dampak lingkungan paling murah. Produk kita bebas saka bahan kimia kaya formaldehida, senyawa organik sing ora volatile utawa polyvinyl klorida dadi pilihan sing aman lan sehat kanggo ruang sampeyan.

Pangopènan rendah

Produk kita duwe komposisi sing kompleks kanggo kapercayan lan kekarepan, lan amarga saka situs kasebut, jubin kasebut tahan karo goresan, rereged utawa tahan banyu. Mangkono, jubin kita mbutuhake minimal supaya ora pangopènan sajrone urip.

Tahan lama

Digawe kanggo kabeh jinis lalu lintas lan fungsi kaki abot, Kapadhetan jubin sing ditingkatake uga njamin ketahanan lan urip sing suwe. Sifat sing ora ana jubin kita nglawan banyu lan kahanan iklim liyane nyedhiyakake produk sing luwih angel nganggo.

Pandhuan Spesies Tile

Kita nyedhiyakake pandhuan spek kothak kanggo luwih ngerti babagan produk lan spesies. Iki ngidini tuku gratis lan sing cocog saka solusi tiling sing cocog.

Pandhuan instalasi

Pandhuan instalasi diwenehake karo saben tuku kanggo njamin instalasi jubin sing sampurna. Pamasangan jubin sing tepat lan bener njamin umur dawa lan nyegah retak utawa kerugian liyane.

Gunakake & Pandhuan Care

Gunakake & Pandhuan Care Lays sing praktik paling apik kanggo kepiye kothak kudu digunakake lan diopeni, sajrone urip sing luwih suwe. Pandhuan dhasar sing paling umum disuguhake kanggo njaga polish, stabilitas lan kualitas kothak kanggo wektu sing suwe.

Albania, Aljazair, Samoa Amerika, Andorra, Angola, Anguilla, Antartika, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana, Pulo Bouvet, Brasil, Wilayah Samudra Hindia Inggris, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Kamboja, Kamerun, Kanada, Tanjung Verde, Kapuloan Cayman, Republik Afrika Tengah, Chad, Chile, Cina, Pulo Natal, Kepulauan Cocos (Keeling)., Kolombia, Comoros, Republik Kongo, Republik Demokratik Kongo, Kepulauan Cook, Kosta Rika, Cote Divoire (Pantai Gading), Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Timur, Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Wilayah njaba Australia, Kapuloan Falkland, Kapuloan Faroe, Fiji, Finlandia, Prancis, Guyana Prancis, Polinesia Prancis, Wilayah Kidul Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Gibraltar, Yunani, Greenland, Grenada, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guernsey lan Alderney, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Krungu lan Kapuloan McDonald, Honduras, Hong Kong, Hungaria, Islandia, Afghanistan, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel, Italia, Jamaika, Jepang, Jersey, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Kidul, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Libanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Makau, Makedonia, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Pulo Manungsa, Kapuloan Marshall, Martinik, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Meksiko, Mikronesia, Moldova, Monako, Mongolia, Montserrat, Maroko, Mozambik, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Antillen Walanda, Walanda, Kaledonia Anyar, Selandia Anyar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Niue, Pulo Norfolk, Kapuloan Mariana Lor, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Wilayah Palestina Dikuwasani, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Filipina, Pulo Pitcairn, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Reuni, Romania, Rusia, Rwanda, Saint Helena, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Pierre lan Miquelon, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Wilayah sing luwih cilik ing Inggris, Kapuloan Solomon, Somalia, Afrika Kidul, Georgia Kidul, Sudan Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Kapuloan Svalbard lan Jan Mayen, Swaziland, Swedia, Swiss, Siria, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad lan Tobago, Tunisia, Turki, Turkmenistan, Kapuloan Turks lan Caicos, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris, Amerika Serikat, Kapuloan Minor Outlying Amerika Serikat, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Negara Kota Vatikan (Tahta Suci), Venezuela, Vietnam, Kapuloan Virgin (Inggris), Kapuloan Virgin (AS), Kapuloan Wallis lan Futuna, Sahara Barat, Yaman, Yugoslavia, Zambia, Zimbabwe, Peshawar, Al Khurtum, Mawna Union,



Assicca Ceramic1

Morbi, Gujarat


Kanggo rincian liyane babagan produk

Produk sing gegandhengan

Produk sing padha dening Assicca Ceramic1

Ketik 6 angka OTP dikirim

Ngganti nomer mobile

+1

Cepet QR Code lan entuk app langsung

Kanthi terus, sampeyan setuju karo Tileswale Katentuan Pangginaan supados langkung lan Kebijakan Privasi.

+ Requirements