Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Sinking pawon: Iki dudu kabutuhan modern utawa potongan mewah, sink lan tansah dadi aksesoris penting kanggo pawon. Aspek praktis kasebut ora bisa diabaikan lan sampeyan mesthi ora bisa nindakake tanpa. Dadi salah sawijining bagean saka infrastruktur pawon infrastruktur pawon, sink pawon kudu awet lan elegan bebarengan. Nanging, kepraktisan lan aplikasi ora winates pabrikan jubin pawon sing paling apik kanggo desain utawa bahan sing paling elegan. Ana sawetara bahan sing bisa diuripake ing sink pawon, sing paling populer yaiku mesthi stainless steel, keramik lan kwarsa. Ing Tileswale, papan sing paling eksklusif lan ekstensif kanggo kothak, kita nawakake macem-macem sinking pawon sing paling apik kanggo sampeyan, sing digawe kanthi produsen kelas lan wis entuk luwih akeh sajrone wektu.
New
Hnad Made 24x18

Wastafel Dapur Stainless Steel

New
Drain Board( 37x18)

Wastafel Dapur Stainless Steel

1MM Premium Drain Board & Double Bowl

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - Bo...

1 MM Primium Square Collection

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - Bo...

1 MM Premium Oval Collection

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - Bo...

0.8MM Heavy Oval Collection

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - B...

0.6MM Medium Oval Collection

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - B...

1 MM Platinium Oval Collection

Wastafel Dapur Stainless Steel Overall Size - Bow...

single bowl with drain board

Wastafel Dapur Stainless Steel 40x20x8

Double Bowl

Wastafel Dapur Stainless Steel 36x18x8

singe bowl

Wastafel Dapur Stainless Steel 16x16x7

Novino (Single Bowl Drain Bord)

Wastafel Dapur Stainless Steel 40"x20"x9"

Free Listing