Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

BlueZone diadegake kanthi tujuan kanggo nyopir owah-owahan ing industri jubin. We are aporcelain Keramik Produsèn India karo kothak kualitas unggul ing India. Ngembangake pola tata letak sing sampurna lan apik sing nyetel pathokan ing asosiasi porselin lan ubin keramik.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
PGVT & GVT 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Tembok Digital 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Bluezone 60*120cm Nebula

PGVT & GVT
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

Bluezone 60*120cm Master

PGVT & GVT
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Company Image

Mr. Nitin Patel

Marketing

Company Image

Mr.Manoj Patel

Marketing Export

Company Image

Kalpesh Patel

Company Image

Rajeshbhai

Marketing

Company Image

Dhruvin

Export Director

BlueZone Tiles Pvt Ltd

At. Pavadiyari, Near Kajaria Sanitaryware, Jetpar Road, Morbi - 363630 (INDIA),
Ta: Pavadiyari-Sapar (Jetpar Road),
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter