Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

We sing Produsèn anjog lan exportir langkah & amp; riser, strip kayu, seri poster, lan seri pawon. Kita nggawe produk kualitas dhuwur. Kita terus-terusan nuduhake komitmen kanggo nggawe ubin ing tembok tangga. Kita nggunakake teknologi dhuwur lan mesin paling anyar kanggo ngatur desain sing unggul.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Langkah lan Riser / Strip 300 x 900 mm ( 12 x 36 inci )
Langkah lan Riser / Strip 200 x 900 mm ( 08 x 36 inci )
Langkah lan Riser / Strip 300 x 1000 mm ( 12 x 40 inci )
Langkah lan Riser / Strip 200 x 1000 mm ( 08 x 40 inci )
Langkah lan Riser / Strip 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Langkah lan Riser / Strip 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Wates & kothak Dekoratif 24x4 inch
Kothak poster 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
Kothak poster 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Poster Tiles

Wates & kothak Dekoratif
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

Step & Riser 3D

Langkah lan Riser / Strip
200 x 1200 mm ( 08 x 48 inc...

Step & Riser

Langkah lan Riser / Strip
200 x 1200 mm ( 08 x 48 inc...

Mural Tiles

Kothak poster
300 x 450 mm ( 12 x 18 inci...
Company Image

Mr. Jimit Shah

Marketing Director

Company Image

Mr. Hemal Shah

Marketing Director

Company Image

Ess Ess

Ess Ess Step And Riser

GROUP OF INDIA TILES COMPANY 8-A, National Highway, Old Ghuntu Jambudiya Rd, Near Bell Sanitary Wares, Morbi, Gujarat 363642,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter