Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

SPC FLOORING

mkm
Company Image

Krupal Patat

Katrangan

2014 menehi tandha wiwitan perjalanan kita kanthi idea sing ora nyenengake maneh kanggo ngowahi lan digital pasar keramik sing ora organisasi. Taun pengabdian lan kerja keras karo tujuan sing paling utama pungkasane mbayar ing taun 2019 karo Pasar Pasar Ceramik, ing industri keramik bisa sesambungan lan ngunci produk sing apik nalika njelajah produk, katalog browsing , lan nyambungake karo personel bisnis. Minangka bagean strategi bisnis jangka panjang, taun 2022 nyekseni bukak flooring "lantai lantai SPC ', produser pakar saka Lantai SPC (kaku) sing ana 30,000 saben Sqft / Day. TEKNOLOGONK TOLEKSI TINDAKAN MUNGGU (EBOSSED-IN------ON---ELILIN) Kualitas produk sing luar biasa kita lan rantai persediaan sing kuat, ngarsane merek sing kuwat, lan layanan sing migunani kanggo kita loro ing industri lantai.

Floormonk

Morbi.,
Dist: (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter