Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

Letina Ceramic nduwe pabrik ubin tembok digital paling gedhe lan paling modern ing Morbi, Gujarat, ing India ing ngendi teknologi canggih digunakake kanggo ngirim produk perintis menyang pasar domestik uga internasional. Merek kasebut nawakake macem-macem pilihan Desain kothak Kanthi palet produk lengkap, keramik Letina wis dadi pembawa gendera kelas ing industri. Wis ngukir status sing misuwur liwat unit manufaktur teknologi dhuwur, Desain modern lan produk sing apik banget

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Tembok Digital 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Tembok Digital 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Kothak Vitrified Diisi kaping pindho 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Kothak Vitrified Diisi kaping pindho 800 x 800 mm (32 x 32 inci)
Dhuwur Dhuwur Elevation kothak 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Dhuwur Dhuwur Elevation kothak 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
Full body Vitrified Tiles 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Full body Vitrified Tiles 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

Letina-gvt-pgvt (2)

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

Letina-gvt-pgvt (1)

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

Letina-gvt-pgvt

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

800x800mm-letina-double-charge-catelogue

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
800 x 800 mm (32 x 32 inci)

600x600mm-letina-double-charge-catelogue

Kothak Vitrified Diisi kaping pindho
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

24x12-Catelogue

Tembok Digital
300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )

12X18-GLOSSY-OLD

Tembok Digital
250 x 450 mm ( 10 x 18 inci )
Company Image

Deep Ughareja

Company Image

Malay Badodariya

Gambar Pabrik


Letina Tiles

8-A, National Highway, B/H Lalpar 132 K.V. Power House, Jambudia, Morbi - 363642, ,
Ta: Jambudiya,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter