Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

15 Produk ditemokake

Rincian Perusahaan

Lorence Vitrified diuripake kanthi agenda sing jelas kanggo ngladeni ubin vitrified kelas menyang pasar. Kothak vitrified dhuwur banget babagan daya tahan lan kurang saka segi porositas lan mulane, bisa nahan sikil sing abot. Ngelingi kedadean iki, Lorence ngembangake ubin memikat sing ora mung bisa nyegah karusakan, nanging uga nampa getaran sing nyenengake kanthi desain lan pola sing menehi inspirasi. Kanggo mesthekake yen kita ngladeni kothak sing dipercaya, kita nggunakake teknologi lan alat avant garde. Kajaba iku, kita uga nggabungake adat lan pola desain paling anyar menyang kothak supaya bisa ngirim produk paling apik menyang pasar. Kothak kita ngemot estetika klasik lan klasik amarga sumber inspirasi kita mesthi dadi tradhisi lan tren. Iki mélange loro ngidini kita kanggo tetep ahead saka wektu lan ngawula produk unbeatable kanggo pasar.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
PGVT & GVT 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
PGVT & GVT 400 x 800 mm ( 16 x 32 inci )
PGVT & GVT 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak
Company Image

Milanbhai

Marketing Director

Lorence Vitrified LLP

Sr No. 493 P1 & P2, At-Jasmatgadh, Jetpar Pipli Road, Opp. Lanford Ceramic, Morbi 363 630 (Guj.) India.,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter