Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Jeneng produk

TROPICANA WHITE_01

Ukuran

800 x 800 mm (32 x 32 inci) kothak

Jeneng Material

Keramik kothak

wangun

kothak kothak

Tipe Laying

lantai kothak

warna

Putih

Tipe Sale

Biasa

Aplikasi Produk

Komersial ,kamar turu ,Ruang Urip

SKU: TSTIRVDTW

kategori:Kothak Vitrified Diisi kaping pindho

Ukuran 800 x 800 mm (32 x 32 inci)
Unit Sq. Mtr.
Kothak saben kothak 3
kekandelan 9.80
Mt 1.92
Sq.Ft 20.67
Bobot saben kothak 40.00
Ukuran (MM) 800 X 800 MM kothak
Ukuran (inch) 32 X 32 inch kothak
Ukuran (CM) 80 X 80 CM kothak
Ukuran (KAKI) 3 X 3 KAKI kothak

Sehat & aman

Kothak kita digawe saka unsur alami lan lempung paling apik sing kasedhiya, lan dijamin kanggo dampak lingkungan sing paling murah. Produk kita bebas saka bahan kimia kaya Formaldehida, senyawa organik volatil utawa polivinil klorida dadi pilihan sing aman lan sehat kanggo papan sampeyan..

Low-Mantenance

Produk kita duwe komposisi sing kompleks banget kanggo kapadhetan lan kateguhan, lan amarga sifat kasebut, kothak kasebut tahan goresan, noda utawa penyok lan tahan banyu. Mangkono, kothak kita mbutuhake minimal utawa ora ana pangopènan sajrone urip.

awet

Digawe kanggo kabeh jinis lalu lintas lan fungsi mlaku sing abot, kapadhetan ubin sing ditingkatake uga njamin daya tahan lan umur sing luwih dawa. Kothak sing ora tahan banyu lan kahanan iklim liyane nyedhiyakake produk sing luwih atos.

Panduan Spesifikasi Tile

Kita nyedhiyakake Pandhuan Spesifikasi Tile kanggo luwih ngerti babagan produk lan spesifikasie. Iki ngidini sampeyan tuku solusi jubin sing paling cocog lan gampang tuku.

Guide Instalasi

Pandhuan Instalasi kasedhiya karo saben tuku kanggo mesthekake instalasi sampurna saka kothak. Instalasi kothak sing tepat lan bener njamin umur dawa lan nyegah retakan utawa kerugian liyane.

Gunakake & Pandhuan Care

Gunakake & Pandhuan Care nyeleh mudhun laku paling apik carane kothak kudu digunakake lan ngrawat, kanggo urip maneh. Pedoman paling dhasar diwenehake kanggo njaga polesan, stabilitas lan kualitas ubin kanggo wektu sing suwe.

Albania, Aljazair, Samoa Amerika, Andorra, Angola, Anguilla, Antartika, Antigua lan Barbuda, Argentina, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bermuda, Bhutan, Bolivia, Bosnia lan Herzegovina, Botswana, Pulo Bouvet, Brasil, Wilayah Samudra Hindia Inggris, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Kamboja, Kamerun, Kanada, Tanjung Verde, Kapuloan Cayman, Republik Afrika Tengah, Chad, Chile, Cina, Pulo Natal, Kepulauan Cocos (Keeling)., Kolombia, Comoros, Republik Kongo, Republik Demokratik Kongo, Kepulauan Cook, Kosta Rika, Cote Divoire (Pantai Gading), Kroasia, Kuba, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Djibouti, Dominika, Republik Dominika, Timor Timur, Ekuador, Mesir, El Salvador, Guinea Khatulistiwa, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Wilayah njaba Australia, Kapuloan Falkland, Kapuloan Faroe, Fiji, Finlandia, Prancis, Guyana Prancis, Polinesia Prancis, Wilayah Kidul Prancis, Gabon, Gambia, Georgia, Jerman, Ghana, Gibraltar, Yunani, Greenland, Grenada, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guernsey lan Alderney, Guinea, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Krungu lan Kapuloan McDonald, Honduras, Hong Kong, Hungaria, Islandia, Afghanistan, Indonesia, Iran, Irak, Irlandia, Israel, Italia, Jamaika, Jepang, Jersey, Yordania, Kazakhstan, Kenya, Kiribati, Korea Utara, Korea Kidul, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Libanon, Lesotho, Liberia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Makau, Makedonia, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mali, Malta, Pulo Manungsa, Kapuloan Marshall, Martinik, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Meksiko, Mikronesia, Moldova, Monako, Mongolia, Montserrat, Maroko, Mozambik, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Antillen Walanda, Walanda, Kaledonia Anyar, Selandia Anyar, Nicaragua, Niger, Nigeria, Niue, Pulo Norfolk, Kapuloan Mariana Lor, Norwegia, Oman, Pakistan, Palau, Wilayah Palestina Dikuwasani, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Filipina, Pulo Pitcairn, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Reuni, Romania, Rusia, Rwanda, Saint Helena, Saint Kitts lan Nevis, Saint Lucia, Saint Pierre lan Miquelon, Saint Vincent lan Grenadines, Samoa, San Marino, Sao Tome lan Principe, Arab Saudi, Senegal, Serbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapura, Slovakia, Slovenia, Wilayah sing luwih cilik ing Inggris, Kapuloan Solomon, Somalia, Afrika Kidul, Georgia Kidul, Sudan Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Kapuloan Svalbard lan Jan Mayen, Swaziland, Swedia, Swiss, Siria, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad lan Tobago, Tunisia, Turki, Turkmenistan, Kapuloan Turks lan Caicos, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris, Amerika Serikat, Kapuloan Minor Outlying Amerika Serikat, Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Negara Kota Vatikan (Tahta Suci), Venezuela, Vietnam, Kapuloan Virgin (Inggris), Kapuloan Virgin (AS), Kapuloan Wallis lan Futuna, Sahara Barat, Yaman, Yugoslavia, Zambia, Zimbabwe, Peshawar, Al Khurtum, Mawna Union

produk sing gegandhengan

Produk sing padha Miturut Roton Vitrified Pvt Ltd

Free Listing
+

+ Buy / Sell