Pasar Langsung Keramik-Kotak & Sanitaryware Pertama ing Donya. Tileswale Playstore Entuk ing Google Play    Tileswale App Store Entuk ing App Store

Rincian Perusahaan

Sonne Tiles Nawakake desain kauntungan anyar, pola, warna, kualitas kumpul kanggo ngasilake sinergi Tembok lan lantai sing paling fungsional kanggo ngrampungake omah sampeyan.

Rincian Manufaktur

Jeneng produk Ukuran
Wates & kothak Dekoratif 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Wates & kothak Dekoratif 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
Wates & kothak Dekoratif 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Wates & kothak Dekoratif 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
Wates & kothak Dekoratif 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Wates & kothak Dekoratif 1200 x 1800 mm ( 48 x 72 inci ) ( 4 x 6 Ft )
Wates & kothak Dekoratif 24x4 inch
Wates & kothak Dekoratif 24x3 inch
Wates & kothak Dekoratif 24 x 2 inchi
Kothak poster 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Kothak poster 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
  • Produsen Tiles
  • Supplier kothak
  • Eksportir kothak
  • Perusahaan Tiles
  • Toko Tiles
  • Toko Tile
  • Showroom kothak

12x18 Vitrosa Gate God

Wates & kothak Dekoratif
300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )

2x2 GVT Poster

Wates & kothak Dekoratif
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Dharmik Patel

Marketing Director

Company Image

Parth Patel

Marketing

Sonne Tiles Designer

Maruti Estate, Near Dariyalal Resort, Behind Nand Petrol Pump, 8-A National Highway, Morbi-363642,
Dist: (Morbi,Gujarat)

Free Listing

Produk Filter